Jordi Llobet
MOUSSE DE MEL I MATÓ
Data: 18 Jul 2023
El nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo en una recepta més lleugera i cremosa.
Necessitaràs:
1 kg de mató de Formatgeria Les Roques
600 gr. de nata
4 fulles de gelatina hidratades
175 gr. de sucre
T'expliquem com fer-ho, comença escalfant 100 gr. de la nata i incorpora-hi el sucre i la gelatina. Quan quedi tot diluit afegeix el mató i tritura.
A continuació afegeix la resta de la nata semi montada (els 500 gr.) i barreja tots els ingredients.
Tria unes copes maques, o qualsevol recipient que trobis bonic, i omple-les amb aquesta massa.
Deixa-les refredar i abans de servir decora amb uns filets de mel i trossets de nou.
Esperem haver-vos inspirat amb...Producte d'Aquí!!!
Receptes recents
Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguir...
Seguir llegintL’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...
Seguir llegintUs proposem una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...
Seguir llegintPubliquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...
Seguir llegintPels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Nec...
Seguir llegintUs presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...
Seguir llegint