Jordi Llobet

AMANIDA DE TOMÀQUET I SÍNDRIA AMB MATÓ, FLORS I CEBA DE FIGUERES

Data: 27 Jul 2023

Pels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Necessitaràs els següents elements:

1 tomàquet gran

100 gr. de síndria

100 gr. de mató 

1/2 ceba de Figueres

Flors de pensament i brots tendres

Sal

Oli verge d'oliva Corbella

Per muntar el plat, talles a daus el tomàquet, el mató i la síndria i els col.loques al centre del plat. A sobre afegeixes la ceba tallada, els brots i les flors. Finalment amaneixes amb oli i sal.

Si vols consumir producte de proximitat, et recomanem el mató de Formatgeria les Roques, l'oli de Corbella extra verge d'Oli Migjorn i sal de Cardona.

Esperem haver-te inspirat amb...Producte d'Aquí!

 

 

 

 

Receptes recents

Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguir...

Seguir llegint

L’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...

Seguir llegint

Us proposem  una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...

Seguir llegint

Publiquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...

Seguir llegint

Us presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...

Seguir llegint

El nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...

Seguir llegint
Icono hacia arriba