Jordi Llobet
AMANIDA DE TOMÀQUET I SÍNDRIA AMB MATÓ, FLORS I CEBA DE FIGUERES
Data: 27 Jul 2023
Pels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Necessitaràs els següents elements:
1 tomàquet gran
100 gr. de síndria
100 gr. de mató
1/2 ceba de Figueres
Flors de pensament i brots tendres
Sal
Oli verge d'oliva Corbella
Per muntar el plat, talles a daus el tomàquet, el mató i la síndria i els col.loques al centre del plat. A sobre afegeixes la ceba tallada, els brots i les flors. Finalment amaneixes amb oli i sal.
Si vols consumir producte de proximitat, et recomanem el mató de Formatgeria les Roques, l'oli de Corbella extra verge d'Oli Migjorn i sal de Cardona.
Esperem haver-te inspirat amb...Producte d'Aquí!
Receptes recents
Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguir...
Seguir llegintL’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...
Seguir llegintUs proposem una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...
Seguir llegintPubliquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...
Seguir llegintUs presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...
Seguir llegintEl nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...
Seguir llegint