Jordi Llobet

Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguir...

Seguir llegint

L’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...

Seguir llegint

Us proposem  una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...

Seguir llegint

Publiquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...

Seguir llegint

Pels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Nec...

Seguir llegint

Us presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...

Seguir llegint

El nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...

Seguir llegint
Icono hacia arriba