Comprar per Categoria
Mercat d’aquí, productes artesanals i frescos al Bell Mig de Catalunya,
Mercat d’aquí és un catàleg dels productes del nostre territori.
Una eina de consulta per a restauradors icomerciants que els permeti informar-se sobre l’oferta i puguin contactar fàcilment amb el productor.
Els nostres productes prenen forma en un escenari que influeix directament en la seva autenticitat i qualitat. Les estacions, amb els seus estius calorosos i hiverns freds, juntament amb la concentració de
pluges a la tardor i primavera, configuren un mosaic de paisatges que enriqueix el nostre repertori gastronòmic.
Des dels cims prepirinencs Cambrils, Odèn i la Vall de Lord on es cultiven els trumfos i les pomes de muntanya seguint els nostres boscos i camps on pasturen els ramats d’ovelles i de vaques fins a arribar a la Vall del Cardener. Passant pels indrets humits i verds i fins el baix Solsonès on s'alimenta l'aviram en llibertat i les terres poc profundes i rocoses que donen vida a oliveres Corbella i als ceps amb una concentració excepcional de sucres i àcids. No ens oblidem de tots els elaborats de porc , que els
ramaders locals fan a partir dels animals que ells mateixos crien al territori fins i tot en alguns casos amb races en perill d’extinció.
Aquesta varietat de paisatges ens brinda autèntics tresors gastronòmics que, converteixen la cuina més senzilla en una expressió autèntica
de caràcter i personalitat.
Una eina de consulta per a restauradors icomerciants que els permeti informar-se sobre l’oferta i puguin contactar fàcilment amb el productor.
Els nostres productes prenen forma en un escenari que influeix directament en la seva autenticitat i qualitat. Les estacions, amb els seus estius calorosos i hiverns freds, juntament amb la concentració de
pluges a la tardor i primavera, configuren un mosaic de paisatges que enriqueix el nostre repertori gastronòmic.
Des dels cims prepirinencs Cambrils, Odèn i la Vall de Lord on es cultiven els trumfos i les pomes de muntanya seguint els nostres boscos i camps on pasturen els ramats d’ovelles i de vaques fins a arribar a la Vall del Cardener. Passant pels indrets humits i verds i fins el baix Solsonès on s'alimenta l'aviram en llibertat i les terres poc profundes i rocoses que donen vida a oliveres Corbella i als ceps amb una concentració excepcional de sucres i àcids. No ens oblidem de tots els elaborats de porc , que els
ramaders locals fan a partir dels animals que ells mateixos crien al territori fins i tot en alguns casos amb races en perill d’extinció.
Aquesta varietat de paisatges ens brinda autèntics tresors gastronòmics que, converteixen la cuina més senzilla en una expressió autèntica
de caràcter i personalitat.