Jordi Llobet

CANELÓ DE CARBASSÓ I POLLASTRE AMB VINAGRETA DE TOMÀQUET I FASTUCS

Data: 26 Jul 2023

Us presentem una recepta fresca que combina verdura i carn.

Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un pollastre criat a la comarca com són els pollastres ecològics Bec d'Or, o bé, els pollastres criats a l'aire lliure de La Cajola.

Rusteix-lo a la cassola amb  amb 2 cebes , 4 dents d'all i 4 tomàquets amb un bon raig de conyac. Deixa que faci xup-xup durant una hora. I quan el tinguis fred dessossa'l i pica la carn ben menuda (o passa'l per la picadora)barrejada amb les verdures rustides.

Talla carbassó molt prim i el coloques pla amb una mica de la carn de pollastre a sobre. Enrrotlla el carbassó com si fos un caneló.

Reserva els canelons i prepara la vinagreta amb Oli Migjorn. Necessitaràs barrejar:

1 Tomàquet gros tallat a daus 

25 gr. de fastucs picats

25 gr. de vinagre de Xerès

100 gr. d'oli Migjorn

Sal

Finalment escalfa els canelons de carbassó al forn i serveix-los amb la vinagreta per sobre.

Esperem inspirar-vos amb... Producte d'Aquí!

 

 

 

 

 

 

Receptes recents

Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguir...

Seguir llegint

L’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...

Seguir llegint

Us proposem  una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...

Seguir llegint

Publiquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...

Seguir llegint

Pels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Nec...

Seguir llegint

El nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...

Seguir llegint
Icono hacia arriba