Jordi Llobet
ALBERGÍNIA FUMADA AMB FORMATGE I SOFREGIT DE LA IAIA
Data: 23 Oct 2023
L’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us convidem a tastar-la en un format molt tradicional per nosatlres com és el caneló.
Necessitaràs:
2 Albergínies, una escalivada a la flama
1 ceba picada fregida
50 gr. formatge
20 gr. salsa soja
Cibulet picat
Prepararem la parrilla per cuinar l’albergínia a foc viu. Cada cinc minuts aproximadament l’anirem girant un quart de volta. Contràriament al que pugui semblar la carn queda tendra, i amb un lleuger color daurat a la zona de contacte.
Quan l’albergínia es deixi manipular separarem la pell de la carn i aquesta la barejarem amb la ceba picada i fregida, una part del formatge prèviament esmicolat, el cibolet picat, i la salsa de soja.
La segona albergínia la laminarem amb la mandolina i la fregirem. Amb elles enrotllem la carn d’albergínia fumada i després hi afegirem a sobre el tall de formatge i una cullerada de sofregit.
Assegura’t de triar un formatge ben cremós que es mig fongui al gratinador. Són formatges de qualitat els que trobaràs a Formatgeria del Miracle i Formatgeria Valette.
Per emplatar pots decorar el plat amb un cordó d’olivada negra, lligará de maravella amb el gust de l’albergínia fumada.
Esperem haver-vos inspirat amb…Producte d’Aquí!!
Receptes recents
Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguir...
Seguir llegintUs proposem una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...
Seguir llegintPubliquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...
Seguir llegintPels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Nec...
Seguir llegintUs presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...
Seguir llegintEl nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...
Seguir llegint