Jordi Llobet

MATÓ AMB ANXOVES, OLI MIGJORN I REDUCCIÓ DE LICOR CARDONA

Data: 24 Oct 2023

Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguirem reduint a foc lent un got d’aquest licor.

Necessitaràs:

Mató

Anxoves

Oli Migjorn

Licor Cardona 

Cibulet

 

Munta el plat de la següent manera, fes un cordó generós al fons del plat de reducció de licor. A sobre posa un lingot de mató amb una anxova sense espina i acaba amb un bon raig d’oli a sobre i una branqueta de cibulet per decorar.

 

En receptes tant senzilles és importatnt triar ingredients de qualitat. Nosaltres et recomanem el mató de la Formatgeria Les Roques. 

Esperem haver-vos inspirat amb…Producte d’Aquí!!

 

Receptes recents

L’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...

Seguir llegint

Us proposem  una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...

Seguir llegint

Publiquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...

Seguir llegint

Pels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Nec...

Seguir llegint

Us presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...

Seguir llegint

El nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...

Seguir llegint
Icono hacia arriba