Jordi Llobet
MATÓ AMB ANXOVES, OLI MIGJORN I REDUCCIÓ DE LICOR CARDONA
Data: 24 Oct 2023
Plat senzill i ple de sabor amb una única preparació, la reducció del licor Cardona, que aconseguirem reduint a foc lent un got d’aquest licor.
Necessitaràs:
Mató
Anxoves
Oli Migjorn
Licor Cardona
Cibulet
Munta el plat de la següent manera, fes un cordó generós al fons del plat de reducció de licor. A sobre posa un lingot de mató amb una anxova sense espina i acaba amb un bon raig d’oli a sobre i una branqueta de cibulet per decorar.
En receptes tant senzilles és importatnt triar ingredients de qualitat. Nosaltres et recomanem el mató de la Formatgeria Les Roques.
Esperem haver-vos inspirat amb…Producte d’Aquí!!
Receptes recents
L’albergínia fumada és un gust molt comú en països de l’orient mitjà. Us co...
Seguir llegintUs proposem una manera sofisticada de presentar el pollastre. Aparentment unes boletes de pollastre no semblen gua...
Seguir llegintPubliquem avui una recepta de tardor que requereix de procediments culinaris que es remunten a abans de l’edad mit...
Seguir llegintPels amants de les combinacions i els plats freds us proposem avui una amanida amb fruita i formatge plena de color. Nec...
Seguir llegintUs presentem una recepta fresca que combina verdura i carn. Necessitaràs un pollastre tallat a quarts. Tria un p...
Seguir llegintEl nostre tradicional "Mel i mató" és d'origen medieval. Et proposem donar-li una volta i transformar-lo e...
Seguir llegint