Farina de Camut integral ECO
Productor: Territori de Masies

Farina de Camut integral ECO

Farina ecològica de Camut integral conreada al baix Solsonès

El Camut (Triticum turgidum subsp. Turanicum) és un blat antic dur també conegut com a blat daurat. És el blat més antic que es coneix i no està hibridat. És un blat molt resistent a insectes i plagues i molt rústic. Aquesta resistència també fa que durant el conreu perdi pocs nutrients i que es consumeixi amb una gran riquesa nutricional, amb una gran quantitat de minerals i molt poc gluten. La farina té un gust molt dolç propi. Territori de Masies n'ofereix farina integral. Aquesta és molt adequada per fer pa. Els pans surten amb unes molles alveolades i una textura cremosa, unes crostes cruixents i daurades i amb un regust dolç propi, més suau que l'espelta. La seva farina també és utilitzada per fer masses de pizza, coquetes i multituds de dolços com galetes, pa de pessic o magdalenes.  Producte certificat pel CCPAE.

Altres productes de la Categoría: Pasta i pa
×
Icono hacia arriba