La Cajola és un projecte que pren el nom de casa nostra, una masia del s. XVII situada al Poble de Lladurs. Es tracta d'una construcció d'estil tradicional envoltada de bosc i de posició elevada, des de la qual portem a terme la nostra activitat.
Ens dediquem a la cria de pollastres a l'aire lliure des de fa 7 anys aproximadament, quan diferents companys de l'àmbit hostaler ens van animar a augmentar la producció del nostres pollastres.
Que el nostre aviram sigui tant tendre és resultat d’una alimentació completament natural que es basa en un pinso compost de soja, blat i blat de moro on nosaltres hi afegim un 40% de cereal. Tot el que podem elaborar de la seva alimentació ho produïm a casa nostra. També és important per la qualitat dels nostres pollastres que de petits creixen ben calents i a mesura que es desenvolupen accedeixen a camps de 1000m2 on corren lliurement, mengen flors i els petits insectes que hi puguin trobar al camp.
La manera de viure dels pollastres de la Cajola és el que marca la diferència de la seva qualitat. Nosaltres valorem treballar en el que creiem i en aquest entorn natural.