El nostre projecte del Celler del Santuari del Miracle creix al municipi de Riner i neix de la passió per convertir l'ofici vinícola en una manera de viure.
L'any 2011 plantem les primeres vinyes a Solsona i al 2018 acordem amb la comunitat benedictina del Santuari del Miracle la plantació de nous ceps i habilitació del celler, ubicat entre els murs d'aquest temple que data del s. XV. I és sota el seu clàustre que vinifiquem per primer cop l'any 2019.
Les terres primes i poc profundes d'aquests indrets, limiten el vigor dels ceps, provocant que les produccions siguin baixes i aconseguint unes bones concentracions.
Treballem en connexió amb la natura i amb la voluntat de conservar la seva harmonia. Ho fem mitjançant cultiu ecològic i biodinàmic. Utilitzem només tractaments preventius no invasius, per tal de preservar l’ecosistema i biodiversitat en les nostres vinyes.
Quan arriba l’hora de la verema, després de minuciosos controls de maduració, seleccionem només els millors raïms. I ho fem manualment, en caixes de 15Kg, per preservar la integritat de la fruita durant el transport des de la vinya al celler. Posteriorment baixem la temperatura del raïm gràcies a una cambra de fred, per tal d'evitar oxidacions o un inici de fermentació prematur.
Al Celler del Santuari del Miracle vinifiquem història, vinifiquem emocions.