Celler del Santuari del Miracle

Celler del Santuari del Miracle

El nostre projecte del Celler del Santuari del Miracle creix al municipi de Riner i neix de la passió per convertir l'ofici vinícola en una manera de viure. 

L'any 2011 plantem les primeres vinyes a Solsona i al 2018 acordem amb la comunitat benedictina del Santuari del Miracle la plantació de nous ceps i habilitació del celler, ubicat entre els murs d'aquest temple que data del s. XV. I és sota el seu clàustre que vinifiquem per primer cop l'any 2019.

Les terres primes i poc profundes d'aquests indrets, limiten el vigor dels ceps, provocant que les produccions siguin baixes i aconseguint unes bones concentracions.

Treballem en connexió amb la natura i amb la voluntat de conservar la seva harmonia. Ho fem mitjançant cultiu ecològic i biodinàmic. Utilitzem només tractaments preventius no invasius, per tal de preservar l’ecosistema i biodiversitat en les nostres vinyes. 

Quan arriba l’hora de la verema, després de minuciosos controls de maduració, seleccionem només els millors raïms. I ho fem manualment, en caixes de 15Kg, per preservar la integritat de la fruita durant el transport des de la vinya al celler. Posteriorment baixem la temperatura del raïm gràcies a una cambra de fred, per tal d'evitar oxidacions o un inici de fermentació prematur. 

Al Celler del Santuari del Miracle vinifiquem història, vinifiquem emocions.

Sobre el Productor

Membre des de 2023

El nostre projecte del Celler del Santuari del Miracle creix al municipi de Riner i neix de la passió per convertir l'ofici vinícola en una manera de viure. 

L'any 2011 plantem les primeres vinyes a Solsona i al 2018 acordem amb la comunitat benedictina del Santuari del Miracle la plantació de nous ceps i habilitació del celler, ubicat entre els murs d'aquest temple que data del s. XV. I és sota el seu clàustre que vinifiquem per primer cop l'any 2019.

Les terres primes i poc profundes d'aquests indrets, limiten el vigor dels ceps, provocant que les produccions siguin baixes i aconseguint unes bones concentracions.

Treballem en connexió amb la natura i amb la voluntat de conservar la seva harmonia. Ho fem mitjançant cultiu ecològic i biodinàmic. Utilitzem només tractaments preventius no invasius, per tal de preservar l’ecosistema i biodiversitat en les nostres vinyes. 

Quan arriba l’hora de la verema, després de minuciosos controls de maduració, seleccionem només els millors raïms. I ho fem manualment, en caixes de 15Kg, per preservar la integritat de la fruita durant el transport des de la vinya al celler. Posteriorment baixem la temperatura del raïm gràcies a una cambra de fred, per tal d'evitar oxidacions o un inici de fermentació prematur. 

Al Celler del Santuari del Miracle vinifiquem història, vinifiquem emocions.

Política de pagament

Política d’enviament

Política de devolució

Icono hacia arriba