A Cal Monegal som productors de vedella ecològica des dels anys 70. La decisió de reconvertir el ramat a ecològic va arribar per la voluntat de ser més respectuosos amb l'entorn i amb la vida dels animals. Optar per aquesta alternativa ens va fer comprovar que a més de resultar una carn més sana i nutritiva, era també més agradable al paladar.
Per tot això, vam decidir apropar el producte al consumidor i vam començar oferint la carn de vedella per encàrrec, fent l’espedeçat en una sala aliena.
La bona acceptació va fer que obríssim el nostre propi obrador amb botiga, Cal Monegal – carn ecològica i queviures – l'any 2009.
Seguint la mateixa idea que amb la vedella, oferim carn de xai, pollastre i porc que adquirim directament dels seus productors. Valorem que siguin ramaders que facin producció ecològica per convenciment, compartint així el nostre objectiu i mantenint-nos fidels a la nostra filosofia de cuidar l'entorn i els animals.
Estem certificats pel Consell Català de Producció Agrària Ecològica (CCPAE).